Csúcsiroda több mint 2200 négyzetméteren!

VR túra egy menő közösségi helynek

Ebben a projektben a budapesti HubHub co-working közösségi irodának készítettünk 3D Matterport illetve Google Street View virtuális túrát. Ez a  közösségi iroda igen különleges és modern berendezéssel rendelkezik. A munka jó példa volt arra, hogy a VR túra hogyan jó marketingeszköz egy vállalkozás életében, ráadásul az irodát keresők is könnyebb helyzetben vannak a keresésnél. Hasonló előnyökkel találkozhatsz akkor is, ha ingatlant hirdetsz.

  • 3d Matterport és Street View VR túra

  • 3 szint

  • HD fotók

  • 2225 m2

Projekt

Közösségi iroda

Ügyfél

HubHub co-working közösségi iroda

Amit csináltunk

3D Matterport túra és Google Street View

HD Fotók

Tudjuk, hogy egy menő közösségi irodának is szüksége van minden marketingeszközre, amivel hatékonyan hirdetheti szolgáltatásait. A VR Túra és a Street View belsőnézet túra mellé ezért is adtunk profi HD fotókat is. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb eszközt adjuk ügyfeleink kezébe, a virtuális túrából kinyerhető HD fotók pedig minden platformon megállják a helyüket.

Én is szeretnék ilyet!

Szuper, részünkről nincs akadálya. Egy hasonló méretű VR túra elkészítése 2 napot vesz igénybe. Számtalan nagyobb munkánk volt már, így tudjuk, mire kell figyelnünk, hogy a legjobb munkát adhassuk át, így az ajánlatkérés után néhány tudnivalót rögtön megosztunk Veled. Hotel, vagy étterem virtuális túra készítésénél is csak néhány szabályra kell odafigyelni, és néhány napon belül már az oldaladon gyűjtheted a like-okat.

Te is szeretnél 3D Matterport túrát?

Keress minket a kapcsolat menüpontban vagy kérj tőlünk ajánlatot
Ajánlatot kérek