Ilyen látványban még nem volt részed

3D Matterport túra

A 3D Matterport virtuális túra a legmodernebb eszköz, amivel bemutathatod ingatlanod vagy üzleted. A Google Street View belső nézet túrához hasonlóan itt is bejárhatod az ingatlant, azonban sokkal kifinomultabban, mivel itt 3 dimenziós leképzés is történik a térről. Ez azt jelenti, hogy érzékelheted a tárgyak és terek formáját, ráadásul teljesen méretarányosan, milliméteres pontossággal. Három nézet segít megérteni, miként viszonyulnak egymáshoz a szobák vagy terek.

Még nem tudtad elképzelni? Kattints a további információkra és próbáld ki!

További információk

Eladnád az ingatlanod vagy bemutatnád üzleted?

Ez csak kettő példa a sok lehetőség közül, amikor segíthetnek a 3D Matterport túrák.

Mi az a Google Utcakép megbízható?

Google Street View belső nézet túra

A Street View (Utcakép) nézetet már senkinek nem kell bemutatni. Pár kattintással bejárhatjuk a világ bármely pontját a fotelben ülve. Megnézhetjük a helyet ahova utazunk, hogy ott már könnyebben tájékozódhassunk. Ez a kényelem már elérhető a belső terekben is.

A virtuális belső nézet túra, egy modern, látványos bemutató eszköz, melynek segítségével ügyfeleid látványos módon tekinthetik meg üzleted, virtuálisan bejárhatják belső tereid, személyes élményt szerezhetnek. A virtuális belső nézet túra segítségével még azelőtt elnyerheted bizalmuk, hogy jártak volna nálad. Ez egy akkora előny, amit a mai modern világban ki kell használni.

Amikor fotózunk, figyelünk az apró részletekre is, hogy folyamatosan a legjobb minőséget nyújtsuk, ezért is használhatjuk a Google Utcakép megbízható fotós elnevezést.

További információk
Brand360 Google Utcakép megbízható partner

Miért éri ez meg neked?

"Azok a felhasználók, akik egy virtuális bemutatóval rendelkező vállalkozás adatait tekintik meg, kétszer akkora eséllyel adnak le foglalást. A 18–34 éves korcsoportban ez az arány még magasabb: ezek a látogatók 130%-kal nagyobb eséllyel döntenek úgy a bemutató alapján, hogy igénybe veszik a kínált szolgáltatásokat. " - Google statisztika

01. Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, akkor keress minket a Kapcsolat menüben található elérhetőségek egyikén, megrendelés esetén, klikkelj az Ajánlatot kérek gombra.

02. Fotózás

A részletek leegyeztetése és a megrendelés után a megbeszélt időpontban és helyszínen elvégezzük a fotózást. Ez a helyszín méretétől függően 30-120 percet vesz igénybe.

03. Utómunka

Az elkészített fotókat szoftveres korrekcióval tesszük még látványosabbá, majd összeállítjuk a virtuális túrát.

3D Matterport túra esetén nincs szükség utómunkára. Maximum 48 órán belül átadjuk a kész túrát. (Amennyiben nincs extra kérés)

04. Közzététel

Miután véglegesítettük a 3D fotókból összeállított virtuális túrát, közzétesszük a Google Street View rendszerén, illetve átadjuk Neked, hogy saját weboldaladra vagy Facebook oldaladra is kitehesd. Ekkor történnek az extra megrendelések átadásai is.