Brand360 – A prémium hotel virtuális túra - szolgáltató

Engedd, hogy beleszeressenek szálláshelyedbe még az érkezés előtt!

Napjainkban egy átlagos utazó szinte kizárólag az interneten keresi a tökéletes szállodát, legyen szó vakációról vagy üzleti útról.

Az olyan új turisztikai szolgáltatók felbukkanásával, mint az Airbnb vagy a VRBO, a hotelek számára sokkal kiélezettebbé vált a versenyhelyzet. Ami a hoteleket leginkább megkülönbözteti az egyéb szálláshelyektől, az a helyi szolgáltatások, a kényelem, és a szórakozási-és kikapcsolódási lehetőségek.

Rendkívül fontos, hogy a szállodák kellemes és kényelmes környezetet biztosítsanak vendégeik számára, miközben a szálloda nyereséges működésének megteremtése és hatékonyságának fenntartása is hasonlóan lényeges szempont.

Az új vendégek szerzése elengedhetetlen a sikerességhez, mindezt akár minimális erőfeszítéssel is megteheted, amennyiben vizuális és interaktív eszközökkel mutatod be hoteled vagy szállodád. Megértjük, hogy a szálloda fenntartása és napi működtetése rendkívül fárasztó és időigényes. Ezért kínálunk egy élvonalbeli, alternatív megoldást a szállodai marketing stratégiához. A 3D Matterport virtuális hotel szolgáltatás olyan hatékony marketing megoldások, melyeken keresztül világszerte bárki meglátogathatja hoteledet, még mielőtt ténylegesen becsekkolna.

A 3d Matterport virtuális túrák élménye szinte a valós ott tartózkodás élményét kínálják a látogatóknak. A potenciális ügyfelek végigbarangolhatják a szállodát, felfedezhetik a kényelmi funkciókat a saját számítógépük vagy eszközükön keresztül.

A Brand360 3D Matterport hotel-szálláshely virtuális túra szolgáltatása ideális online marketingeszköz, amely bizalmat ébreszt a jövőbeli utasokban, és a későbbiekben a visszatérő vendégek számában is megmutatkozik.

3d Matterport virtuális túránk minden leendő vendég számára átfogó és interaktív élményt nyújt a szállodáról, így több időd és költségvetésed jut arra, ami igazán fontos: az ügyfeleidre.

Nézd meg, milyen élménnyel gazdagíthatja vendéged egy hotel-szálláshely virtuális túra:

Hogyan segítünk szálláshelyed online portfoliojának erősítésében?

3D Matterport túra

Local SEO – Street View

360 fokos panorámaképek

A szolgáltatások megtérülése

Mennyibe kerül mindez?

Akár

110 Ft

négyzetméteráron elkészítjük hoteled 3d Matterport virtuális túráját! A pontos árajánlatot a helyadatok ismeretében tudjuk elkészíteni Neked.

A megtérüléshez szükséges eladások száma:

1 eladás

Akár egyetlen vendégéjszaka árának értékéből megtérülhet a hotel-szálláshely virtuális túra, befektetésed pedig hasznos marketingeszköz lehet következő vendégeidnél is.

A munka elvégzéséhez szükséges idő:

1 nap

1 nap alatt maximum 2500 négyzetméter területen tudjuk elkészíteni a virtuális túrát. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, így Neked nem kell napokra leállnod szolgáltatásaiddal.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen gyorsan készül el egy 3D Matterport virtuális túra?

2 dolgot kell figyelembe vennünk: egyrészt, hogy mekkora a terület, másrészt, hogy mennyire tagolt. Az emeletek száma is befolyásolja a túra elkészítésének idejét.

Mennyi idő, míg kézhez kapom a túrát?

A kész túrát 48 órán belül átadjuk, ha nincs extra kérés. Ha plusz HD képekre, 360 fokos panorámafotókra, illetve a túrán belül elhelyezett infopontokra (TAG) is szükség van, ez az idő hosszabb is lehet.

Hogyan nézhetem meg a kész túrát?

A kész túráról egy linket küldünk, ami a Matterport szerverein tárolt túrát indítja el. A link szabadon megosztható, weboldaladhoz pedig beágyazó kódot is biztosítunk. A túra bármilyen okostelefonon, tableten, laptopon, számítógépen is megtekinthető.

Letölthetem számítógépre a túrát?

A hatalmas adatmennyiség miatt a túrákat csak a Matterport illetve a Google szerverein lehet tárolni (utóbbin Street View esetén). Az adatok feldolgozását is távoli szervereken végzik, a túra letöltése nem lehetséges.

01. Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, akkor keress minket a Kapcsolat menüben található elérhetőségek egyikén, megrendelés esetén, klikkelj az Ajánlatot kérek gombra.

02. Fotózás

A részletek leegyeztetése és a megrendelés után a megbeszélt időpontban és helyszínen elvégezzük a fotózást. Ez a helyszín méretétől függően 30-120 percet vesz igénybe. Nagyobb szálláshelyek esetén a munka egy-két napig is eltarthat.

03. Utómunka

Az elkészített fotókat szoftveres korrekcióval tesszük még látványosabbá, majd összeállítjuk a virtuális túrát.

3D Matterport túra esetén nincs szükség utómunkára. Maximum 48 órán belül átadjuk a kész túrát. (Amennyiben nincs extra kérés)

04. Közzététel

Miután véglegesítettük a 3D fotókból összeállított virtuális túrát, közzétesszük a Google street view rendszerén, illetve átadjuk Neked, hogy saját weboldaladra vagy Facebook oldaladra is kitehesd. Ekkor történnek az extra megrendelések átadásai is.

A szolgáltatásunk igénybevétele 1 nap alatt megtérülhet

Ajánlatot kérek