Ingatlan virtuális túrák

Versenyelőny, melyre minden ingatlanügynöknek vagy eladónak szüksége van

Minden ingatlanközvetítő, illetve eladó számára rendkívül időigényes és költséges az olyan komoly vevő-jelöltek megkeresése és érdeklődésük felkeltése, akik hajlandóak kifizetni a megfelelő ingatlanpiaci értéket. A Brand360 csúcstechnológiájú 3D Matterport virtuális túra szolgáltatása segít elkerülni a fáradságot és stresszt, melyet a legtöbb ingatlanügynök illetve eladó átél az ingatlanok értékesítésekor. Ezek az ingatlanpiaci marketing eszközök értékteremtő képességük révén hatékonyan segítenek az ingatlan eladósorban töltött idejének csökkentésében. Az ingatlan virtuális túra szolgáltatásaink által könnyebben elérhetővé válnak az ingatlanok az online keresgélő potenciális vásárlók számára.

Az amerikai Ingatlanügynökök Országos Szövetségének nemrégiben készített tanulmánya szerint a leendő vevők 90%-a alkalmazások és egyéb online ingatlan marketing eszközök használatával keresi álmai otthonát. Az eredmény önmagáért beszél: az elérhető és könnyen használható online marketingeszközök, mint a 3D Matterport virtuális túra, és a túrából kinyerhető HD fotók, mára elengedhetetlenné váltak.

Nézd meg egy korábbi munkánkat

Ebben a projektben 3D Matterport virtuális túra és 2D alaprajz készült

Miért éri meg Neked?

A számok magukért beszélnek!

Az ingatlan megtekintések menedzselése az ingatlanügynökök és eladók számára igazán időigényes folyamat. Nem egyszerű az ügyféltalálkozók időzítését kialakítani, és a napok jelentős részét azzal tölteni, hogy egyik ingatlant mutatjuk be a másik után vagy egyik érdeklődőt fogadjuk a másik után. A 3D Matterport virtuális túra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előzetesen végigjárják az ingatlant.

A virtuális túra lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy megalapozott döntést hozhassanak gyorsan és egyszerűen úgy, mintha csak személyesen járnák be az ingatlant. A túra alkalmával ráadásul valósághű és méretarányos 3d letapogatás is történik, így a vásárló akár a pontos méreteket is bármikor lemérheti.

Vajon be fog férni a kanapé? Elég nagy a hűtő? Elég széles a beálló az autónak? Ezek a kérdések a virtuális ingatlan túra után nem kérdések többé.

Amellett, hogy egy olyan megoldást biztosítunk, amely lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy otthonuk kényelméből járják körbe az ingatlanokat, a 3D Matterport virtuális túra szolgáltatás az ingatlanok online jelenlétét is erősíti, és pozitívan hat a weboldal látogatottságára, valamint az oldalon eltöltött idő mértékére is. Ezek a számok hozzájárulnak a weboldal optimalizálásához és megnövelik annak esélyét, hogy a látogatók könnyebben rátaláljanak vágyott otthonukra.

4
Kattintások
5
Oldalon töltött idő
180
Látogató
195
Ügyfélérdeklődés
+9
Akár 9%-kal magasabb eladási ár
-31
31%-kal kevesebb idő a listázott ingatlanok között
*forrás: National Association of Realtors (NAR) 2019 Home Buyers and Sellers Generational Trends Report / Matterport

Mik a 3D Matterport virtuális túra előnyei?

Valósághű ingatlantúra az otthon kényelméből

HD minőségű fotók

360 fokos panorámaképek

Babaház nézet

Méretarányos alaprajz

Megosztható link

Könnyedén beágyazható bármilyen weboldalra

Kérésre saját domain

Hogyan segítünk az ingatlan hirdetésében és eladásában?

HDR épületfotók

A minőségi fotó már alapelvárás

Szolgáltatásaink - Matterport

A 3D Matterport virtuális túrákból tökéletes minőségű HDR fotók generálhatóak. Ennek köszönhetően nincsenek többé kiégett vagy túl sötét területek a képeken. Ne ess abba a hibába, hogy nem tulajdonítasz nagy jelentőséget a képeknek. Promóciós anyagokhoz vagy ingatlaneladáshoz csak minőségi kép való. Emelkedj ki a sorból!

3D Matterport túra

Az ingatlan bemutatók jövője

A 3D Matterport túra a technika csúcsa és az értékesítés új eszköze. Segítségével olyan módon mutathatod be az ingatlanod, ahogy eddig soha. A képes hirdetésekkel nem látják át megfelelően az érdeklődők az ingatlan elrendezését. A 3D Matterport virtuális túra ezt megváltoztatja. 3 nézet segít átlátni az ingatlant: babaház nézet, alaprajz nézet és a hagyományos nézet. Ezzel a túrával már azelőtt beleszeretnek az ingatlanodba, hogy élőben látták volna!

2D alaprajz és adatok tervezőprogramokhoz

Minden amire szükséged lehet az ingatlan eladásához

A 3D Matterport túra segítségével érzékelheted a tárgyak és a terek formáját, a terek egymáshoz viszonyított helyzetét, miliméteres pontossággal. Használd a 3D bemutatókat online értékesítésre, valós szolgáltatásaidnak, üzleti egységeidnek népszerűsítésére vagy ingatlaneladáshoz. A virtuális túrából mérethű alaprajzot is készítünk Neked!

A munka menete

Általában az alábbi lépéseket követjünk a munkáink során

01. Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, akkor keress minket a Kapcsolat menüben található elérhetőségek egyikén, megrendelés esetén, klikkelj az Ajánlatot kérek gombra.

02. 3D scan elkészítése

A részletek leegyeztetése és a megrendelés után a megbeszélt időpontban és helyszínen elvégezzük a tér letapogatását. Ez a helyszín méretétől függően 1-2 órától egészen 1-2 napig is terjedhet.

03. Utómunka

3D Matterport túra esetén nincs szükség a hagyományos értelemben vett utómunkára. Maximum 48 órán belül átadjuk a kész túrát. Amennyiben van extra kérés vagy az ingatlan mérete indokolja, úgy bizonyos esetekben 72 óra is lehet az átadás.

04. Közzététel

Miután a rendszer összeállította a 3D Matterport virtuális túrát, link formájában átadjuk Neked, hogy saját weboldaladra vagy Facebook oldaladra is kitehesd. Ekkor történnek az extra megrendelések átadásai is.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen gyorsan készül el egy 3D Matterport virtuális túra?

Ezt 2 dolog befolyásolja a leginkább. Egyrészt a terület, hogy hány négyzetmétert kell bescannelni illetve mennyire aprók a terek. Összességében elmondható, hogy egy kissebb alapterület 1-2 óra alatt megoldató, viszont a nagyobb, több 100 vagy akár több 1000 négyzetméteres helyekre napok is kellhetnek.

Mennyi időn míg kézhez kapom a kész túrát?

Mi alapvetően maximum 48 órát szoktunk mondani. Több 100 vagy több 1000 négyzetméteres helynél ez valamivel több lehet, de itt sem több mint 3-4 nap.

Kérhetek extra szolgltatásokat a 3D Matterport virtuális túrához?

Természetesen igen. A 3D Matterport virtuális túrához az alábbi extra szolgáltatások igényelhetőek: 2D alaprajz, Infó pontok, .obj fájl a különböző tervezőprogramokhoz, saját weboldal és domain.

Milyen alaprajzot kérhetek?

Fekete-fehér, teljesen méretarányos 2D alaprajzot adunk, ahol fel vannak tüntetve a helyiségek nevei és méretei.

Hol érhető el ez a szolgáltatás?

A válasz röviden: bárhol és bárkinek. Az egész ország területén biztosítjuk szolgáltatásaink, de ha egy nagyobb projektről van szó,  akkor a környező országokba is elutazunk.

Letölthető a gépre a 3D Matterport túra?

Az elkészített túra esetenként több száz, vagy több ezer nagyfelbontású panorámaképből, és a helyiségek méretpontos 3d leképezéséből áll. Egy átlagos számítógépnek is óriási megterhelést jelentene ennek az adatmennyiségnek a kezelése, így túráinkat a Matterport óriásszerverein tároljuk. Ez biztonságos és hatékony megoldás, ráadásul a túra így bármilyen okoseszközön megjeleníthető.

További kérdéseid lennének?

Nyugodtan írj nekünk és mindenre válaszolunk.

Megtetszett és megrendelnéd?

Nagyon örülnénk ha együtt dolgozhatnánk. Szóval ha megtetszett, ne habozz! Rendeld meg és a segítségünkkel add el gyorsabban az ingatlanod!