Vállalkozásod a Google leghatékonyabb eszközeivel mutatjuk be

A Google Street View belső nézet túra tökéletes megoldás arra, hogy vállalkozásod egyszerre több helyen mutasd be ügyfeleidnek, így növelve az esélyét annak, hogy a lehető legtöbben találkozzanak veled. A Google Street View belső nézet túra három Google szolgáltatásban kerül megjelenítésre. A Google Térképen, Google keresőben és a Google+ adatlapon. Mit jelent ez? Magyarországon a felhasználók kb. 98%-a Google keresőt használ, így ezek az emberek mind elérhetőek lehetnek.

Így néz ki a virtuális túra a fent felsorolt három szolgáltatásban

Brand 360 - Google kereső
Brand 360 - Google Street View
Brand360 - Térkép nézet

Miért éri ez meg neked?

01. Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, akkor keress minket a Kapcsolat menüben található elérhetőségek egyikén, megrendelés esetén, klikkelj az Ajánlatot kérek gombra.

02. Fotózás

A részletek leegyeztetése és a megrendelés után a megbeszélt időpontban és helyszínen elvégezzük a fotózást. Ez a helyszín méretétől függően 30-120 percet vesz igénybe.

03. Utómunka

Az elkészített fotókat szoftveres korrekcióval tesszük még látványosabbá, majd összeállítjuk a virtuális túrát.

3D Matterport túra esetén nincs szükség utómunkára. Maximum 48 órán belül átadjuk a kész túrát. (Amennyiben nincs extra kérés)

04. Közzététel

Miután véglegesítettük a 3D fotókból összeállított virtuális túrát, közzétesszük a Google street view rendszerén, illetve átadjuk Neked, hogy saját weboldaladra vagy Facebook oldaladra is kitehesd. Ekkor történik az extra megrendelések átadásai is.