Prémium virtuális túra éttermeknek és bároknak

Egy étterem jövedelmezősége az étel-és italkínálatból keletkező árrésen alapszik, így az üres asztalok komoly bevételkiesést jelentenek. A forgalmasabb helyeken naponta átlagosan több száz vagy akár több ezer vendég is megfordulhat. Étterem tulajdonosként erre ugyan fel van készülve az ember, ennek ellenére jellemzően a napi szinten elvégezendő műveletek és a soha véget nem érő műszakok süllyesztőjében találja magát. Amellett, hogy biztosítani kell, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek az ételekkel és a szervízzel, gondoskodni kell a megfelelő személyzetről, akik képesek összpontosítani és helytállni. Éppen elegendő ezeket a körülményeket nap, mint nap megteremteni, miért vállalnál ennél is többet?

A Brand360 értékes marketing eszközökkel segít abban, hogy vendégekkel töltsd fel éttermed üres asztalait.

A 3D Matterport virtuális és Google Street View belső nézet túra szolgáltatás nagyszerű és hatásos módon kínál ízelítőt az étteremben vagy bárban tartózkodás élményéről, még mielőtt a vendégek személyesen megtapasztalhatnák azt. Ráadásul ezekkel a szolgáltatásokkal az étterem tulajdonos hűen át tudja adni az étterem stílusát és hangulatát, ezzel új üzleti lehetőségeket teremt és újabbnál újabb vendégeket vonz az étterembe.

Továbbá, ha egy étterem vállalati vagy privát rendezvényeket szervez, akkor ez a tökéletes eszköz ahhoz, hogy a potenciális ügyfeleknek egy tervezhető és megvalósítható elképzelése legyen, így végül könnyebben hozzanak pozitív döntést és szülessen megállapodás. Az emberek folyton keresik a helyszínt vállalati rendezvényeik, születésnapok, eljegyzések, diplomaosztók vagy egyéb alkalmak szervezéséhez, miért is ne könnyítenénk meg a helyzetüket? Az Brand360 különböző virtuális megoldásokkal szemlélteti a vendégeknek, hogy az étterem milyen lehetőségeket kínál igényeik kielégítésére.

Miért hagynád ki ezt a remek lehetőséget?

Látogass el virtuálisan a lenti étterembe és próbáld ki

Hogyan segítünk éttermed, bárod vagy kávézód népszerűsítésében?

HDR épületfotók

A minősgi fotó már alapelvárás

Szolgáltatásaink - Matterport

A 3D Matterport virtuális túrákból tökéletes minőségű HDR fotók generálhatóak. Ennek köszönhetően nincsenek többé kiégett vagy túl sötét területek a képeken. Ne ess abba a hibába, hogy nem tulajdonítasz nagy jelentőséget a képeknek. Promóciós anyagokhoz vagy ingatlaneladáshoz csak minőségi kép való. Emelkedj ki a sorból!

3D Matterport túra

Az ingatlan bemutatók jövője

Szolgáltatásaink - Matterport babaház

A 3D Matterport túra a technika csúcsa és az értékesítés új eszköze. Segítségével olyan módon mutathatod be az ingatlanod, ahogy eddig soha. A képes hirdetésekkel nem látják át megfelelően az érdeklődők az ingatlan elrendezését. A 3D Matterport virtuális túra ezt megváltoztatja. 3 nézet segít átlátni az ingatlant: babaház nézet, alaprajz nézet és a hagyományos nézet. Ezzel a túrával már azelőtt beleszeretnek az ingatlanodba, hogy élőben látták volna!

2D alaprajz és adatok tervezőprogramokhoz

Minden amire szükséged lehet az ingatlan eladásához

A 3D Matterport túra a technika csúcsa és az értékesítés új eszköze. Segítségével érzékelheted a tárgyak és a terek formáját, a terek egymáshoz viszonyított helyzetét, miliméteres pontossággal. Használd a 3D bemutatókat online értékesítésre, valós szolgáltatásaidnak, üzleti egységeidnek népszerűsítésére vagy ingatlaneladáshoz.

A munka menete

Általában az alábbi lépéseket követjünk a munkáink során

01. Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, akkor keress minket a Kapcsolat menüben található elérhetőségek egyikén, megrendelés esetén, klikkelj az Ajánlatot kérek gombra.

02. 3D scan elkészítése

A részletek leegyeztetése és a megrendelés után a megbeszélt időpontban és helyszínen elvégezzük a tér letapogatását. Ez a helyszín méretétől függően 1-2 órától egészen 1-2 napig is terjedhet.

03. Utómunka

3D Matterport túra esetén nincs szükség a hagyományos értelemben vett utómunkára. Maximum 48 órán belül átadjuk a kész túrát. Amennyiben van extra kérés vagy az ingatla mérete indokolja, úgy bizonyos esetekben 72 óra is lehet az átadás.

04. Közzététel

Miután a rendszer összeállította a 3D Matterport virtuális túrát, link formájában átadjuk Neked, hogy saját weboldaladra vagy Facebook oldaladra is kitehesd. Ekkor történnek az extra megrendelések átadásai is.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen gyorsan készül el egy 3D Matterport virtuális túra?

Ezt 2 dolog befolyásolja a leginkább. Egyrészt a terület, hogy hány négyzetmétert kell beszkennelni, illetve mennyire aprók a terek. Összességében elmondható, hogy egy kisebb alapterület 1-2 óra alatt megoldató, viszont a nagyobb, több 100, vagy akár több 1000 négyzetméteres helyekre napok is kellhetnek.

Mennyi idő, míg kézhez kapom a kész túrát?

A kész túrát maximum 48 órán belül elküldjük, ennél több időre csak a nagyobb túráknál lehet szükség.

Kérhetek extra szolgltatásokat a 3D Matterport virtuális túrához?

Természetesen igen. A 3D Matterport virtuális túrához az alábbi extra szolgáltatások igényelhetőek: 2D alaprajz, Infó pontok, .obj fájl a különböző tervezőprogramokhoz, saját weboldal és domain.

Milyen alaprajzot kérhetek?

Fekete-fehér, teljesen méretarányos 2D alaprajzot adunk, ahol fel vannak tüntetve a helyiségek nevei és méretei.

Hol érhető el ez a szolgáltatás?

A válasz röviden: bárhonnan és bárkinek. Az egész ország területén biztosítjuk szolgáltatásainkat, de ha egy nagyobb projektről van szó,  akkor a környező országokba is elutazunk.

Letölthető a gépre a 3D Matterport túra?

Sajnos jelenleg nem megoldható az offline használat számítógépen. Tableten a Matterport hivatalos programjával viszont megoldható.

További kérdéseid lennének?

Nyugodtan írj nekünk és mindenre válaszolunk.

Megtetszett és megrendelnéd?

Nagyon örülnénk ha együtt dolgozhatnánk. Szóval ha megtetszett, ne habozz! Rendeld meg és a segítségünkkel szerezz több vendéget, vagy épp add el gyorsabban az ingatlanod!

Érdekel, milyen területeken használhatóak még a 3d Matterport virtuális túrák? Nézz körül ezen az oldalon is!