Alapterület
64 m²
Szobák száma
2 + 1 fél
Fűtés
Padlófűtés
Légkondicionáló
Van
Tájolás
Nyugat
Emelet
2
Épület szintjei
3
Ár
79,6 millió Ft

A rendkívül világos lakás egy csendes 54 lakásos társasház második emeletén helyezkedik el. A társasház a Batthyány és a Csalogány utcából közelíthető meg. A lakás bejárata a körfolyosóról nyílik, csodás ablakai, melyen árad be egész nap a fény a Csalogány utcára néznek.

A lakás elrendezése kiváló, gondos belsőépítész tervek alapján valósult meg, ahol a használhatóság ugyanolyan fontos szempont volt mint az esztétikai megjelenés. A tervező ügyesen hangolta össze az elegáns stílusjegyeket a modern berendezéssel.

Már a bejárattól hívogat az utcai oldalra nyíló, rendkívül tágas, napfényes, kellemes hangulatú étkező-konyha-nappali hármasa, mely ideális helye a családi, baráti összejöveteleknek, a közösségi eseményeknek. Innen nyílik a kényelmes hálószoba, mely külön gardróbszobát kapott. Itt rengeteg beépített szekrénynek alakított ki a tervező helyet, és ablakkal is rendelkezik, így a reggeli készülődés igazi élmény ebben a helyiségben. Az udvari traktusban kapott helyet a másik szoba, mely rendkívül csendes, így remek hely az elvonulásra, ideális dolgozó szobának, vagy gyerekszobának. A folyosóról nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, mely burkolataival, a választott szaniterekkel teljes összhangban van a lakás többi részével.

A lakás esztétikailag és műszakilag is, szakszerűen lett felújítva. A teljes villany és vízvezeték rendszer megújult, a fűtés modern elektromos padlófűtés, mely remek hőérzetet nyújt. A lakás minőségi anyagokkal burkolt, a modern konyhabútor és a beépített gépek is vadonatújak.

FELSZERELTSÉG
A lakás rendkívül kényelmes, gazdaságos életvitelt biztosít, minden fogyasztás mérhető. A fűtést elektromos kazánnal működtetett zárt körű vizes padlófűtés biztosítja, a melegvizet szintén elektromos kazán. A lakás saját víz és villanyórával rendelkezik. Közös költség 11584 forint/hó, mely tartalmazza a közös helységek takarítását, a karbantartási alapot, valamint a szemétszállítást.
A modern, vadonatúj, konyhabútor tartalmazza a beépített hűtőt, sütőt, főzőlapot, 12 terítékes mosogatógépet és az elszívót is. Kiépítésre kerül a klíma is, hogy a csodás nyári napsütésben is élvezhető legyen ez a napfényes otthon. A beépített bútorok (gépesített konyhabútor és fürdőszobabútor) a vételár részét képezik, a többi berendezés és a dekoráció külön megegyezés alapján elérhető.

Járja be virtuálisan és szeressen bele!

KÖRNYÉK
A lakás néhány perces sétával megközelíthető a Batthyány térről vagy a Széna tér irányából egyaránt. Mindkét csomópontra remek a közlekedés, metróval, villamossal vagy különböző buszjáratokkal közelíthetjük meg, függően attól, hogy honnan érkezünk. A Széna tér felé közlekedő 4-6-os villamos néhány percenként közlekedik, a Batthyány térre érkező M2-es metró szintén. Bevásárlási lehetőségek tekintetében a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, a Mammut található a Széna téren, mögötte pedig a Fény utcai piac. Ha a másik irányba a Duna felé indulunk el, a Batthyány téren szintén egy remek piacot találunk. Kikapcsolódási és szórakozási lehetőségből sincs hiány, a Mammut bevásárlóközpont mellett a közkedvelt Millenáris Park nyújt remek kikapcsolódási lehetőséget, fiatalnak, idősnek egyaránt. A Duna part is elérhető néhány perces sétával.

Tetszik a lakás? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Név
Nàrai Judit
Telefonszám
+36204577627
E-mail
judit.sas@gmail.com