Projekt bemutatása

A Down Egyesület – államháztartástól független szervezetként – 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy a Down-szindrómás gyerekek, felnőttek és családjaik számára segítséget nyújtson alaptevékenységével, valamint programjaival. Az egyesület igyekszik a lehető legmagasabb színvonalon foglalkozni a fogyatékos üggyel, hiszen akiket a szervezet képvisel, megérdemlik ezt, emellett Kisari Károly az egyesület vezetőjeként kiemelten küzd az inklúzív nevelés megvalósításáért hazánkban.

Az egyesület fenntartásában működik a Csodavár Korai Fejlesztő Centrum Nyíregyházán és Budapesten. A Csodavárak olyan inkluzív fejlesztő központok és játszóházak, ahol játszva fejlesztenek, és ahol kiemelt hangsúlyt fektetnek a család bevonására, megfelelő informálására és folyamatos támogatására. Fejlesztései sikereihez tapasztalt szakembereik mellett a személyre szabott terápiák, az inkluzív közeg, a modern környezet és az egyedi, innovatív megoldásaik járulnak hozzá.

Projekt

Csodavár Budapest

Ügyfél

Rejtett Kincsek Down Egyesület

Amit csináltunk

3D Matterport túra és Mattertagek elhelyezése

A Csodavár Budapest

egy igazán különleges hely

ahol jó ügyért dolgoznak!

Nagyon élveztük ezt a munkát. Nem csak azért, mert egy jó ügyet szolgálthattunk, hanem azért is, mert megismerhettünk néhány nagyon kedves embert, akik igazán fontos munkát végeznek!

Te is szeretnél 3D Matterport túrát?

Keress minket a kapcsolat menüpontban vagy kérj tőlünk ajánlatot
Ajánlatot kérek