A kiállítás élménye még tovább tart!

Keltsd életre múzeumod virtuális múzeum túránkkal

A virtuális múzeum túra célja nem az, hogy megreformálja a kiállításokat, sokkal inkább az, hogy kiegészítse a hagyományos látogatást, sőt, új formáját kínálja a kiállításoknak. Célunk az, hogy a virtuális túra egy eszköz lehessen a múzeumok kezében, amivel a látogatókat a kiállítás előtt is oda lehet vonzani, valamint azután is meg lehet nekik mutatni. Egy színházi előadásnak is más fajta értéke van, ha az ember személyesen van jelen, de ez nem azt jelenti, hogy ha videófelvételt nézünk az előadásról, akkor az nem élvezhető. Ha valaki szereti a színházat, így is, úgy is élvezi az előadást.

Az eredeti küldetés és hitelesség megőrzése mellett a múzeum célja végső soron az, hogy megragadja az emberek képzelőerejét és hatást váltson ki. Múzeumi virtuális túránk során a látogatóink betekintést nyerhetnek ősi múzeumi tárgyak és fotóarchívumok világába, saját számítógépük vagy mobil eszközük kényelméből átélve a személyes látogatás élményét. Virtuális múzeum túráinkkal és HD minőségű fotóinkkal múzeumod képes lesz megragadni a látogatók képzeletét, és életre kelteni a történeteket.

Virtuális kiállítás? Nézd meg, hogyan néz ki mindez egy galéria honlapján:

Miért jó választás egy virtuális múzeum túra?

  • Mert kiváló minőségben, élvezhetően, körüljárhatóan rögzítjük a valóság hű mását
  • Mert a virtuális kiállítás kiegészíteni, és nem helyettesíteni akarja a hagyományosakat
  • Mert egy virtuális túra hatékony marketingeszköz is, vonzza, és meg is tartja a látogatót
  • Mert a virtuális kiállítást kombinálhatja Local SEO megoldásunkkal, Google Street View túrával is, így előkelőbb helyre kerülhet a legnépszerűbb keresőben
  • Mert megtekintéséhez egyszerűbb okoseszközök is elegendők
  • Mert a kiállítás virtuálisan bármeddig megmaradhat
Hogyan működik a Matterport túra?

 

Hogyan lesz a virtuális kiállítás egyben marketingeszköz is?

HD fotók

Gyakran ismételt kérdések

Milyen gyorsan készül el egy 3D Matterport virtuális múzeum túra?

2 dolgot kell figyelembe vennünk: egyrészt, hogy mekkora a terület, másrészt, hogy mennyire tagolt. Az emeletek száma is befolyásolja a túra elkészítésének idejét.

Mennyi idő, míg kézhez kapom a túrát?

A kész túrát 48 órán belül átadjuk, ha nincs extra kérés. Ha plusz HD képekre, 360 fokos panorámafotókra, illetve a túrán belül elhelyezett infopontokra (TAG) is szükség van, ez az idő hosszabb is lehet.

Hogyan nézhetem meg a kész túrát?

A kész túráról egy linket küldünk, ami a Matterport szerverein tárolt túrát indítja el. A link szabadon megosztható, weboldaladhoz pedig beágyazó kódot is biztosítunk. A túra bármilyen okostelefonon, tableten, laptopon, számítógépen is megtekinthető.

Letölthetem számítógépre a túrát?

A hatalmas adatmennyiség miatt a túrákat csak a Matterport illetve a Google szerverein lehet tárolni (utóbbin Street View esetén). Az adatok feldolgozását is távoli szervereken végzik, a túra letöltése nem lehetséges.

01. Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, akkor keress minket a Kapcsolat menüben található elérhetőségek egyikén, megrendelés esetén, klikkelj az Ajánlatot kérek gombra.

02. Fotózás

A részletek leegyeztetése és a megrendelés után a megbeszélt időpontban és helyszínen elvégezzük a fotózást. Ez a helyszín méretétől függően 30-120 percet vesz igénybe. Nagyobb szálláshelyek esetén a munka egy-két napig is eltarthat.

03. Utómunka

Az elkészített fotókat szoftveres korrekcióval tesszük még látványosabbá, majd összeállítjuk a virtuális túrát.

3D Matterport túra esetén nincs szükség utómunkára. Maximum 48 órán belül átadjuk a kész túrát. (Amennyiben nincs extra kérés)

04. Közzététel

Miután véglegesítettük a 3D fotókból összeállított virtuális túrát, közzétesszük a Google street view rendszerén, illetve átadjuk Neked, hogy saját weboldaladra vagy Facebook oldaladra is kitehesd. Ekkor történnek az extra megrendelések átadásai is.

A szolgáltatásunk akár 1 nap alatt megtérülhet

Ajánlatot kérek